تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : نادر
تاریخ : دو شنبه 7 اسفند 1391
نظرات

 

مواد لازم (برای 6 نفر) :

 عدس قرمز 2 لیوان ،

تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری ،

گشنیز تازه خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری ،

یک قاشق سوپ‌خوری سرکه ،

یک لیتر آب مرغ بدون چربی ،

سه عدد تره فرنگی (خیلی باریک حلقه شده) ،

تخم مرغ 4 عدد ،

نعنای تازه خرد شده دو قاشق سوپ‌خوری ،

نمک و فلفل به مقدار لازم ،

کمی جعفری برای تزئین

طرز تهیه در ادامه ی مطلب ...

تعداد بازدید از این مطلب: 547
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : نادر
تاریخ : دو شنبه 7 اسفند 1391
نظرات

 

مواد لازم :

 فلفل شیرین سبز و قرمز از هر کدام یک عدد

- قارچ متوسط 5 عدد

- تخم مرغ 4 عدد

- پنیر پیتزا یک پیمانه

- نمک و فلفل کمی

- روغن 3 قاشق غذاخوری

دستور پخت در ادامه ی مطلب ...

تعداد بازدید از این مطلب: 617
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : نادر
تاریخ : دو شنبه 7 اسفند 1391
نظرات

مواد لازم

تخم مرغ یک عدد به ازای هر یک جفت نان تست

روغن زیتون یا کره به مقدار لازم

دارچین به مقدار لازم

نصف قاشق چایخوری وانیل

نان به هر تعداد که می خواهید

شکر، پودر قند، شربت، مربا یا مانند آن

شیر به ازای هر تخ مرغ 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه در ادامه ی مطلب ...

تعداد بازدید از این مطلب: 440
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : نادر
تاریخ : دو شنبه 7 اسفند 1391
نظرات

 

مواد لازم :

آرد سفید گندم 2 پیمانه

نمک نوک قاشق چای خوری

بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

شیر ولرم یک و نیم پیمانه

کره آب شده یک سوم پیمانه

وانیل نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه در ادامه ی مطلب ...

 

تعداد بازدید از این مطلب: 1318
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نویسنده : نادر
تاریخ : دو شنبه 7 اسفند 1391
نظرات

مواد لازم :

تخم مرغ 2 عدد

شکر 4/1 لیوان

ماست 1 لیوان

جوش شیرین 4/1 قاشق مرباخوری

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد

وانیل کمی

روغن 4/3 لیوان.

طرز تهیه در ادامه ی مطلب ...

 

تعداد بازدید از این مطلب: 451
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نویسنده : نادر
تاریخ : جمعه 4 اسفند 1391
نظرات


از قدیم عدسی برای صبحانه و میان وعده‌ها استفاده می‌شده است، آن هم به این دلیل که غذایی بسیار مغذی است. البته بهترین عدس در ناحیه کاشان و دیزین کشت می‌شده، اما امروزه ما یکی از واردکننده‌های این ماده غذایی هستیم.

مواد لازم:

دو لیوان عدس

1 لیوان بلغور گندم

نمک فلفل زرد چوبه

گلپر و کره

لیمو ترش یه نصفه

بلغور گندم را یک ساعت زودتر می‌گذاریم تا بپزه توی این فاصله می‌توانید عدس‌ها رو بریزید توی یه سینی و پاک کنید. بعد بشورید روی آن ها آب بریزید تا سطح عدس‌ها رو بپوشاند و حالا مقداری روغن می‌زنیم می‌گذاریم روی حرارت ملایم بپزد. عدس زود می پزد ولی آب زیاد می‌گیرد. برای همین هر یک ربع یک بار کمی آب بهش اضافه کنید و یه هم بزنید.

در این شرایط حدود 2 ساعت طبخ ما زمان می‌برد.

بعد که عدس پخت یک نصف قاشق چایخوری نمک هم بریزید تا مزه نمک به خورد عدس‌ها بره حالا بگذارید نیم ساعت بماند تا جا بیفتد.

عدسی شما آماده است

حالا می‌توانیدتا سرد نشده بریزید توی بشقاب و یه مقدار کره و یه کم گلپر بریزید روی آن برای عطر و طمع بهتر و میل کنید.

تعداد بازدید از این مطلب: 487
برچسب‌ها: طرز تهیه عدسی , , , ,
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : نادر
تاریخ : جمعه 4 اسفند 1391
نظرات

مواد لازم:
١ عدد فلفل دلمه ای قرمز
١ عدد فلفل دلمه ای سبز
٣ عدد سیب زمینی متوسط تقریبا ١٨٠ گرم
٥ عدد تخم مرغ
١ عدد پیاز
١ پر سیر
١ دسی لیتر خامه یا شیر
١ تا ٢ عدد تره فرنگی اگر ندارید به همون اندازه تره استفاده کنید
نمک و فلفل اگر دوست دارید یک فلفل هندی (چیلی)
روغن به اندازه نیاز
ظروف و وسایل لازم:
یک ظرف پیرکس مثل اونی که توی تصویر می‌بینید، یک ماهی تابه

طرزتهیه:
پوست سیب زمینی‌ها رو بکنید و آنها را به قطعات کوچک خورد کنید (مکعب‌های یک سانتیمتری). پیاز را هم به قطعات کوچک خورد کنید. فلفل دلمه‌ای ها و تره را هم خورد کنید. روغن توی کاهی تابه بریزید و همه مواد را بجز تخم مرغ و شیر را توی ماهی تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. مواد را تقریبا باید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سرخ کنید تا سیب زمینی‌ها تقریبا پخته شوند. سیر را در آخر مراحل سرخ کردن خورد و به بقیه مواد اضافه کنید.

تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و شیر را به آن بیفزاید و با چنگال خوب بزنید تا مخلوط شود. اگر دوست داشتید می توانید کمی پنیر پیتزا هم رنده کنید داخل شیر.

پس از اینکه مواد سرخ شده کمی سرد شد، ظرف پیرکس را با مقداری کره چرب کنید و مخلوط شیر و تخم مرغ را داخل ظرف بریزید. حالا مخلفاتی را که سرخ کردید داخل ظرف بریزید و مواد را خوب در آن پخش کنید تا یک نواخت شود.

ظرف پیرکس را داخل فر که قبلا تا ۱۷۵ درجه گرم شده وسط فر قرار دهید و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. وقتی تورتیلا آماده است که تخم مرغ کاملا سفت و سطح آن طلایی رنگ شده است. تورتیلا باید شبیه به کیک بشود، چون بعد از خارج کردن از فر آنرا باید برش بدهید. قبل از برش دادن تورتیلا را بگذارید سرد شود و بعد برش بدهید در غیر این صورت قطعات آن خورد خواهد شد

تعداد بازدید از این مطلب: 492
برچسب‌ها: طرز تهیه ترتیلا , , , ,
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : نادر
تاریخ : جمعه 27 بهمن 1391
نظرات

 

مواد لازم :

شیر:3 لیوان

کاکائو:1 قاشق غذاخوری

شکر: 3/2 لیوان

کره: 50 گرم

خامه : کمی

طرز تهیه :

شیر را با شکر مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا کم کم بجوشد

و فقط 3/1 آن بماند. کاکائو را در آب جوش حل کرده داخل شیر بریزید

و آن را مخلوط کنید ؛ در این حالت کره را نیز مخلوط کنید و

بعد از سرد شدن خامه را به آن اضافه کنید.

تعداد بازدید از این مطلب: 609
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : نادر
تاریخ : چهار شنبه 18 مرداد 1391
نظرات

 

شربت خاکشیر


شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی هایی است که از گرما زدگی جلو گیری میکند

و برای رفع عطش روزه داران بسیار مفید است. 

مواد لازم :

آب
1لیوان
خاکشیر
1/5قاشق غذاخوری
شکر
به مقدار لازم
گلاب
کمی
یخ مقداری

طرزتهیه:

 مهمترین نکته ای که هنگام تهیه این شربت باید دقت کرد شستن خاکشیر و ریگ شور

کردن آن است . معمولآ در هنگام خرید خاکشیری را انتخاب کنید که کمتر ریگ و

خاک داشته باشد تا شستن آن آسان تر باشد.

برای شستن آب روی خاکشیر ریخته و از دو ظرف که ترجیحآ پلاستیکی باشد مثل

سطل های کوچک ماست استفاده کنید ظرف پلاستیکی خیلی بهتر شنهای ریز را

در کف خود نگه میدارد و سپس چندین بار باکمی صبر و حوصله خاکشیری را که

آب روی آن است از ظرفی به ظرف دیگر ریخته و ریگ ته آن را خالی کنید در این

فاصله آب روی خاکشیر را نیز تعویض کنید تا کاملآ آب روی آن شفاف و ریگهای آن

کاملآ شسته شود.

وقتی از تمیز بودن خاکشیر اطمینان حاصل کردید شکر و گلاب به مقدار کافی بریزید

و در یخچال گذاشته تا خنک شود . چون شستن خاکشیر کمی سخت است میتوانید

به مقدار زیاد و غلیظ تهیه کنید و در بطری در دار داخل یخچال نگهداری کنید و هربار

با اضافه کردن آب و رقیق کردن شربت به مدت چند روز از آن نوش جان کنید .

تعداد بازدید از این مطلب: 464
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8


نویسنده : نادر
تاریخ : چهار شنبه 4 مرداد 1391
نظرات

مواد لازم :

خرما ۷۵۰ گرم

آرد ۵۰۰ گرم

گردو کوبیده شده ۲۵۰ گرم

کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم

پودر قند یک فنجان

طرز تهیه :

هسته خرما را گرفته و آن را چرخ کنید و سپس آرد و روغن را کاملاً تفت داده تا طلایی شود . بعد آن را از روی حرارت برداشته و گردوی کوبیده شده یا چرخ شده را با پودر قند و خرمای چرخ شده مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و بعد آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی درآید و روغن پس بدهد . سپس آن را در دیس گردی پهن کرده و روی آن را با پودر پسته ترئین کنید .

نکات تغذیه ای :

برخی از خواص خرما عبارتند از :

۱- خرما به علت داشتن آهن ، در نیروبخشیدن به گلبولهای قرمز خون مؤثر است و برای کم خونی بسیار مفید است.

۲- خرما با داشتن فسفر و منیزیم در تقویت اعمال فکری مؤثر است .

۳- خرما غذایی است که هضمش آسان است .

۴- خرما به علت دارا بودن ویتامین A در رشد و نگهداری کلسیم در بدن ضرورت دارد .

۵- خرما به علت دار بودن ویتامین B در تعادل اعصاب و تغذیه بدن ما نقش مهمی ایفا می کند .

این حلوا دارای ۶۹۶۲ کالری است که اگر توسط ۱۰ نفر میل شود سهم هر فرد از کل انرژی ، ۲/۶۹۶ کالری خواهد بود

تعداد بازدید از این مطلب: 439
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده : نادر
تاریخ : چهار شنبه 4 مرداد 1391
نظرات

حلیم با گوشت – برای ۱۲ – ۱۰ نفر

مواد لازم :

یک کیلو مغز ران بی استخوان

یک کیلو گندم

۴ عدد پیاز متوسط

۱۰۰ گرم کره

۵ لیوان آب

یک قاشق مرباخوری نمک

شکر و دارچین به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

گندم را پاک کرده و از یک روز قبل خیس کنید. گوشت را چند قطعه کرده و با پیاز درسته ، گندم خیس خرده و آب با شعله ملایم بپزید تا آب آن تقریبا به خُردش رود. گوشت ، گندم و پیاز را یک بار چرخ کنید و دوباره به قابلمه ریخته و کره را به آن اضافه کنید. در حین پختن حلیم بایستی مرتب و پیوسته آن را هم بزنید. در حدود ۶ – ۵ دقیقه آن را روی حرارت ملایم تفت دهید . روی آن را با شکر و دارچین تزیین کنید. با گوشت بوقلمون و مرغ هم می توان حلیم پخت.

نکات تغذیه ای:

گندم از گروه غلات است. غلات به ویژه غلات سبوس دار دارای خواص زیادی هستند.

فیبر موجود در غلات سبوس دار باعث سلامت بهتر قلب و کاهش بیماری های قلبی می شود که به دلایل زیر است:

کاهش کلسترول خون ، کاهش فشار خون ، کنترل قند خون و کاهش احتمال لخته شدن خون.

همچنین فیبر موجود در سبوس غلات برای پیشگیری از یبوست ، سرطان مثل سرطان روده بزرگ مفید است.

غلات سبوس دار درای خاصیت ضد انگلی هستند و نیز از بروز حساسیت ها و عدم تحمل غذایی مثل سندرم روده تحریک پذیر، التهاب مفاصل و بیماری های عصبی جلوگیری می کنند.

تعداد بازدید از این مطلب: 691
موضوعات مرتبط: مناظر و اماکن دیدنی , , ,
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


نویسنده : نادر
تاریخ : چهار شنبه 3 خرداد 1391
نظرات

 

ماکارونی:

برای 6 نفر.

مواد لازم :

1.   ماکارونی 1 الی 1.5 بسته.

2.   پیاز سایز متوسط 2 یا 3 عدد.

3.   سیر 2 یا 3 عدد.

4.   روغن مایع به اندازه لازم.

5.   گوشت چرخ کرده یا سویا (یا مخلوط این دو) 250 الی 300 گرم.

6.   گوجه سایز متوسط 6 عدد.

7.   رب گوجه 6 قاشق غذا خوری.

بقیشو توی ادامه ی مطلب بخونید...

تعداد بازدید از این مطلب: 333
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8


صفحه قبل صفحه بعد

نادر حیدرنژاد . 09113203206 . املاک حیدرنژاد . ویلا و مستغلات آمل


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود