از قدیم عدسی برای صبحانه و میان وعدهها استفاده میشده است، آن هم به این دلیل که غذایی بسیار مغذی است. البته بهترین عدس در ناحیه کاشان و دیزین کشت میشده، اما امروزه ما یکی از واردکنندههای این ماده غذایی هستیم.
مواد لازم:
دو لیوان عدس
1 لیوان بلغور گندم
نمک فلفل زرد چوبه
گلپر و کره
لیمو ترش یه نصفه
بلغور گندم را یک ساعت زودتر میگذاریم تا بپزه توی این فاصله میتوانید عدسها رو بریزید توی یه سینی و پاک کنید. بعد بشورید روی آن ها آب بریزید تا سطح عدسها رو بپوشاند و حالا مقداری روغن میزنیم میگذاریم روی حرارت ملایم بپزد. عدس زود می پزد ولی آب زیاد میگیرد. برای همین هر یک ربع یک بار کمی آب بهش اضافه کنید و یه هم بزنید.
در این شرایط حدود 2 ساعت طبخ ما زمان میبرد.
بعد که عدس پخت یک نصف قاشق چایخوری نمک هم بریزید تا مزه نمک به خورد عدسها بره حالا بگذارید نیم ساعت بماند تا جا بیفتد.
عدسی شما آماده است
حالا میتوانیدتا سرد نشده بریزید توی بشقاب و یه مقدار کره و یه کم گلپر بریزید روی آن برای عطر و طمع بهتر و میل کنید.