آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
طرز تهیه :
شکر را همراه با تخم مرغ و وانیل با همزن می زنیم تا کاملاً مخلوط شود.
روغن را اضافه کرده دوباره هم می زنیم. ماست و بکینگ پودر و جوش شیرین
را اضافه کرده آرد را کم کم می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر
درست شود آرد را درحدی می ریزیم که خمیر به دست نچسبد این خمیر را
در ظرفی قرار داده و روی آن را نایلون می کشیم روی آن علامت می زنیم
خمیر باید حجمش دوبرابر شود. سپس از خمیر گلوله برداشته روی میز آرد
پاشیده و به شکل بیضی پهن می کنیم با وردنه به ضخامت نیم سانت در
سینی چرب شده قرار می دهیم رویش را زرده تخم مرغ همراه با کمی زعفران
می مالیم کنجد پاشیده و در فر با حرارت 350 درجه به مدت نیم ساعت قرار
می دهیم تا سطح نان طلایی شود
کد را وارد نمایید:
عضو شوید
عضویت سریع