آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
طرز تهیه:
آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را در ظرفی ریخته مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
در کاسه بزرگی تخم مرغ ها را با همزن هم می زنیم سپس شیر، کره و وانیل را
به تخم مرغ ها افزوده و دوباره آن را با همزن هم می زنیم تا یکدست شود.
مخلوط آرد و نمک و بیکینگ پودر و شکر را کم کم در مخلوط تخم مرغ ریخته و به
آرامی با چنگال هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شده و خمیر نسبتا شل
و یکدستی به دست آید. برای پخت وافل ها چه در وافل ساز برقی (ساندویچ میکر
با قالب وافل) و چه در تابه، ابتدا باید آن را داغ نماییم سپس روی سطح قالب وافل
یا تابه را با اسپری روغن، اسپری کرده یا کمی روغن یا کره می مالیم و خمیر را با
ملاقه داخل آن می ریزیم تا سطح قالب را بگیرد. وافل ها باید طلایی تیره شوند.
سپس آنها را خارج کرده روی وافل ها کمی پودر شکر الک می کنیم یا روی آنها
کمی مربا می مالیم. به صورت گرم و بلافاصله سرو می کنیم.
کد را وارد نمایید:
عضو شوید
عضویت سریع