آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
دستور پخت :
قارچ و فلفلهای رنگی را ریز خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهیم تا نرم شوند .
نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم . در ظرفی دیگر تخم مرغها را شکسته و با
چنگال کمی هم میزنیم تا یک دست شده و حالت لختگی خود را از دست بدهد
. سپس تخم مرغهای زده شده را روی مواد سرخ شده به صورتی میریزیم
که همه جا را بپوشاند . پنیر پیتزا را هم روی تخم مرغها پاشیده و در ماهیتابه
را میگذاریم تا نیمرو کاملاً سرخ شده و پنیر آب شود. بعد از حدود 10 دقیقه چک
میکنیم که زیر نیمرو سرخ شده یا نه . در صورتی که سرخ شده باشد برش زده
و دو لایه را از قسمت پنیری روی هم قرار داده تا بچسبند . در صورتی که کامل
سرخ نشده بود ، کمی بیشتر زمان میدهیم .
قارچ منبع خوبی برای ویتامین های گروه B و C می باشد که برای سلامت
پوست ، چشم ، بافت ها ، تأمین انرژی مورد نیاز بدن ، سلامت سیستم
عصبی و ماهیچهای بسیار مؤثر است . این ماده غذایی به دلیل دارا بودن
ویتامین B12 برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند ، بسیار مفید است.
کد را وارد نمایید:
عضو شوید
عضویت سریع